Stillingsannonser

Finn det neste steget i din karriere

Ser du ikke en ledig stilling som passer deg?
Registrer din CV hos oss, så hjelper vi deg på veien videre
Ønsker du en prat om din karriere? Book karriereveiledning

Status

ledig stilling
Vil du glede andre?
Drøbak Golfklubb søker nå etter to nye sesongarbeidere!
Les mer
Aktiv
ledig stilling
Er du vår nye dekk-ekspert?
Vi er på jakt etter en ny avdelingsleder til DekkTeams verksted/dekkhotell i Trondheim!
Les mer
Aktiv
ledig stilling
Godt humør og smittende latter søkes!
Ås Elektriske AS ser nå etter én ny elektriker med godt humør!
Les mer
Aktiv
Servicetekniker søkes!
Vi søker nå etter en servicetekniker med erfaring fra VVS/VA til å betjene våre eksisterende og nye kunder.
Les mer
Utløpt
DigiQuip søker strategisk og forretningsorientert Chief Product Officer (CPO) med høy gjennomføringsevne
DigiQuip søker etter en dyktig og engasjert CPO som skal ha det overordnede ansvaret for videreutvikling og forvaltning av alle produktene i DigiQuip og ledelse av vårt produkt team.
Les mer
Utløpt
Digger du håndverksfaget?
Sverres Snekkerservice AS ser nå etter en ny tømrer i Vestfold!
Les mer
Utløpt
Vil du utvikle og selge automasjonsløsninger?
Skala Robotech trenger en ny salgs- og løsningsingeniør til deres kontor i Lier.
Les mer
Utløpt
Er du en relasjonsbygger og liker salg?
Starco søker nå en ny distriktssjef til Nordvest-landet.
Les mer
Utløpt
Bli vår nye ekspert på tunge kjøretøy
Dekkteam vokser i høy hastighet og trenger nå en ny tungbil-ansvarlig med spesielt fokus på tung sektor – Er du den vi ser etter?
Les mer
Utløpt
Er du god på tekniske løsninger? Da er du den selgeren vi leter etter!
Vil du selge maskiner og løsninger innenfor kommersielt proffmarked? Da skal du søke på denne stillingen!
Les mer
Utløpt
Har du ambisjon om å bli den beste selgeren av ferdighus?
Vi ser etter deg som har erfaring med kapitalsalg og ønsker å selge boliger av høy kvalitet. Nå trenger vi en ny boligkonsulent til vårt nye kontor i Vestfold og Telemark.
Les mer
Utløpt
Daikin vokser - vi søker nye teknikere med ventilasjon- eller kjølekompetanse
Nå trenger Daikin mange nye serviceteknikere. Har du jobbet med kjøling og/eller ventilasjon er du akkurat det vi ser etter!
Les mer
Utløpt
Her er prosjektlederstillingen du har ventet på!
Daikin Norge skal satse mer innen nedkjøling av datasentre. Vi trenger derfor en ny prosjektleder til å hjelpe oss med disse prosjektene.
Les mer
Utløpt
Vil du være med å utvikle ny avdeling?
Bli med som servicetekniker i Daikins nyeste avdeling! Vi skal bli større innen kjøl og frys i Norge, og trenger nå en ny servicetekniker med i denne kategorien.
Les mer
Utløpt
Vår nye ekspert på varmepumper?
Det er kanskje deg vi leter etter? Her kan du bli en del av en arbeidsplass med meget godt sosialt samhold. Kulturen her er preget av hjelpsomhet, samarbeid og god takhøyde. Vi skal spille hverandre gode for å skape den beste opplevelsen for våre kunder.
Les mer
Utløpt
Vår nye selger i Sør-Norge?
Har du det som trengs for å selge våre altherma-produkter? Da skal du søke på denne stillingen! Daikin Norge er et selskap i kraftig vekst der kulturen er preget av hjelpsomhet, samarbeid og god takhøyde. Vi skal spille hverandre gode for å skape den beste opplevelsen for våre kunder.
Les mer
Utløpt
Har du ambisjon om å bli Norges beste selger?
Vi ser etter deg som har erfaring med kapitalsalg og ønsker å selge boliger av høy kvalitet. Nå trenger vi 2 nye boligkonsulenter til vårt kontor i Drammen og Vestfold/Telemark.
Les mer
Utløpt
Supportguru søkes!
Ved IT-avdelingen er det ledig 1-2 faste stillinger som supportguru på IT brukerstøtte
Les mer
Utløpt
Er du en selger med teknisk forståelse?
Her får du muligheten til å jobbe i et selskap med et veldig godt renommé og en sterk posisjon i markedet.
Les mer
Utløpt
Muligens den beste tekniker-jobben i Norge!
Her kan du bli en del av en arbeidsplass med meget godt sosialt samhold. Nå ser vi etter 2 serviceteknikere til Oslo og omegn.
Les mer
Utløpt
Muligens den beste tekniker-jobben i Norge!
Her kan du bli en del av en arbeidsplass med meget godt sosialt samhold. Nå ser vi etter 1 servicetekniker til Trondheim og omegn.
Les mer
Utløpt
Har du ambisjon om å bli Norges beste selger?
Vi ser etter deg som har erfaring med kapitalsalg og ønsker å selge boliger av høy kvalitet.
Les mer
Utløpt
Lyst på nye utfordringer?
Vi søker 1 byggeleder med utvidet ansvar til Trondheim. Viken Montasje er et allsidig entreprenørfirma som har solid erfaring med byggeprosjekter.
Les mer
Utløpt
Digger du å skru?
Norges største forhandler av Polaris trenger to nye mekanikere til sitt verksted på Sem.
Les mer
Utløpt
Vil du være med å bygge ny avdeling?
Vi ser etter deg som vil være med å forme en ny avdeling som Produkt- og Salgsansvarlig for B2B-markedet innen Kjøl og Frys.
Les mer
Utløpt
Er du teknisk anlagt?
Daikin sitt Support Team skal utvides, og vi ser etter deg som kan være vår nye Teknisk Support-kollega innen industri.
Les mer
Utløpt
Elsker du boligsalg?
Høres det gøy ut å selge superspennende ferdighuskonsepter? ABChus sin avd. Vestland trenger ny boligkonsulent til sitt kontor på Straume. Hos oss vil du få ansvaret for å utarbeide tilbud, signere avtaler, veilede kunder og følge opp prosjektet gjennom hele prosessen.
Les mer
Utløpt
Er du vår nye lagersjef?
Vi trenger lagersjef til vår nye avdeling i Bergen! Fra 1. september blir Starco og Gummi Centralen slått sammen til ett selskap. I den forbindelse er vi ute etter en ny lagersjef som kan være med på å etablere et nytt og større lager.
Les mer
Utløpt
Er du dekk-ekspert?
Vi er på jakt etter en ny avdelingsleder til DekkTeams nye verksted/dekkhotell i Bergen! Vårt verksted/dekkhotellet i Drotningsvik skal håndtere dekkservice for tunge kjøretøy og anleggsmaskiner. Som DekkTeam sin nye avdelingsleder skal du være med å håndtere anlegg/tungbil i tillegg til person- og varebil.
Les mer
Utløpt
Er du ledertypen?
Synes du det høres spennende ut å jobbe for Norges ledende dekkjede? Vi er på jakt etter en ny avdelingsleder til en av våre avdelinger i Bergen. Som avdelingsleder skal du drifte verksted/dekkhotell og gjennomføre salgsaktiviteter.
Les mer
Utløpt
Er du god på nettbutikk?
Skala avd. Driftsutstyr er på jakt etter en e-handelsansvarlig som kan få fart på nettbutikken. Vi er i prosessen med å endre litt på organisasjonen, og har derfor denne spennende stillingen ledig. Her trenger vi deg som kan e-handel og har god forståelse for logistikk.
Les mer
Utløpt
Kan du skape salg gjennom kundens behov?
Skala AS trenger ny Key Account Manager til avd. Driftsutstyr. Som vår nye KAM vil du være ansvarlig for å utarbeide salgs- og kundeplaner, samt gjennomføring av disse. Du skal ivareta egen kundeportefølje, lede tilbudsarbeid og sikre gjennomføring av salg.
Les mer
Utløpt
Digger du hus/arkitektur? Se her!
Høres det gøy ut å selge superspennende ferdighuskonsepter? ABChus sin avd. Øst-Nord trenger en ny boligkonsulent til sitt kontor på Hamar.
Les mer
Utløpt
Digger du hus/arkitektur? Se her!
Høres det gøy ut å selge superspennende ferdighuskonsepter? ABChus sin avd. Øst-Nord trenger ny boligkonsulent til sitt kontor på Skedsmokorset.
Les mer
Utløpt
Er du rå på å selge IT?
Er du en selger som er over gjennomsnittet interessert i IT, maskinvarer, og ønsker å være med på å skape en bærekraftig fremtid? Lære og utvikle deg som person? Da er 3stepIT den perfekte arbeidsplassen for deg!
Les mer
Utløpt
Er du glad i å skru?
En av Norges ledende aktører på terrengkjøretøy søker en ny mekaniker. Vi er i prosessen med å etablere vårt nye hovedkontor på Sem. Nytt verksted, ny lokasjon. Blir du med?
Les mer
Utløpt
Ønsker du å gjøre IT-verden litt mer bærekraftig?
Har du lyst til å være med å videreutvikle Norges ledende selskap innen sirkulærøkonomi? 3stepIT utvider salgsteamet hvor vi nå søker Account Manager Front End Services.
Les mer
Utløpt
ABChus Vestland trenger en ny leder til salgsteamet
Er du klar til å lede den kommersielle avdelingen til ABChus på Vestlandet? Vi trenger en ny teamleder hos ABChus på Straume.
Les mer
Utløpt
Er du en selger med lidenskap for å levere med høy kvalitet?
Synes du det høres gøy ut å selge superspennende ferdighuskonsepter? ABChus sin avd. Sør / Drammen ser etter en ny boligkonsulent.
Les mer
Utløpt
Er du den nye operative innkjøpssjefen vår?
Har du lyst til å sitte med en sentral posisjon i Viken-gruppen AS? Hos oss vil du få være med å videreutvikle innkjøpsfunksjonene med søkelys på bunnlinje og kostnader.
Les mer
Utløpt
Lyst til å utgjøre en forskjell innen bærekraft?
Vi i 3stepIT ser etter en ny markedsansvarlig til vår avdeling her i Norge. Som vår operative markedsansvarlig vil du ha ansvaret for planlegging, utforming og gjennomføring av målrettede kampanjer.
Les mer
Utløpt
En unik mulighet som prosjektleder innen spennarmering
Vil du jobbe for en av Norges ledende firmaer innen spennarmeringsarbeider? Hos oss vil du få jobbe med den nyeste teknologien innen etterspent betong.
Les mer
Utløpt
Har du erfaring som byggingeniør og ønsker nye utfordringer?
Ønsker du å utvikle en spisskompetanse innenfor et felt ikke mange andre kan? CCL Engineering trenger en ny ingeniør. Hos oss vil du bli en del av et miljø med høy faglig kompetanse innen spennarmeringsarbeid.
Les mer
Utløpt
En unik mulighet for verksmester og mekanikere
En av Norges ledende aktører på terrengkjøretøy søker en verksmester og to mekanikere. Bli med å bygge opp vår nye storstue på Sem i Vestfold. Nytt verksted, ny lokasjon.
Les mer
Utløpt
Markedets mest spennende ferdighuskonsept ABChus AS søker prosjekteringsleder
En av markedets mest spennende og fremtidsrettete organisasjon. God fastlønn. Faglig og personlig utvikling. Spennende, kreativ og morsom jobb med varierende arbeidsoppgaver.
Les mer
Utløpt
Markedets mest spennende ferdighuskonsept ABChus AS søker kalkulatør
ABChus er først i Norge til å levere Smarthusteknologi som standard i alle sine ferdighus. Vil du være med å påvirke hvordan fremtidens hus blir?
Les mer
Utløpt
Vi søker deg som vil utvikle deg og har lyst på utfordringer innen kjedevirksomhet
En spennende og utviklende jobb hvor du er et naturlig bindeledd mellom kjedekontoret og butikkene. Kjede og markedsassistenten er en viktig ressurs i kjedeadministrasjonen.
Les mer
Utløpt
Vi søker mekanikere som har kunnskap og erfaring med å skru
Ditt ansvar er å gjennomføre service, ferdigstille nye produkter og reparere. Det er høyt tempo hos oss med positiv energi. Vi hjelper kunden og vi hjelper hverandre for å oppnå best resultat.
Les mer
Utløpt
Bli med å gjøre en forskjell innen bærekraft.
3stepIT har som ambisjon å bli verdens ledende selskap innen Technology Lifecycle Management og søker ny markedsansvarlig.
Les mer
Utløpt
Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere. Vil du være en del av det?
Er du vår neste Nasjonale Salgssjef som vil bidra med at vi sammen skal sikre at Norges befolkning kommer trygt frem, uansett hva, hvor og hvorfor folk kjører?
Les mer
Utløpt
EiQ søker etter deg som har erfaring med å jobbe med løsningsdesign eller arkitektur
Vi i EiQ ser etter personer som virkelig liker å hjelpe kunder med deres digitale transformasjon og bygge bro mellom virksomheter og teknologi.
Les mer
Utløpt
Vi søker ny selger til markedets mest spennende ferdighuskonsept til vår avdeling Sør i Drammen
Vi søker ny selger til markedets mest spennende ferdighuskonsept til vår avdeling Sør i Drammen
Les mer
Utløpt
Vi søker etter 2 av Norges råeste salgstalenter
Du vil få hovedansvaret for å bringe budskapet vårt ut til nye potensielle kunder og i stor grad være selskapets vekstkatalysator.
Les mer
Utløpt
Vi søker Operativ Innkjøpssjef
Operative Innkjøpssjef vil få en sentral posisjon i vårt konsern. Du skal videreutvikle innkjøpsfunksjonene med søkelys på bunnlinje og kostander i et tverrfaglige samarbeide med våre selskaper.
Les mer
Utløpt
Vi søker ny selger til markedets mest spennende ferdighuskonsept til vår avdeling på Vestlandet.
Vi søker ny selger til markedets mest spennende ferdighuskonsept til vår avdeling på Vestlandet.
Les mer
Utløpt
Nyhetsbrev

Meld deg på for å bli varslet om nye jobber

Takk skal du ha! Du vil bli varslet når nye jobber er tilgjengelig.
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.