Velkommen til Cooperante

Ideen om verdibasert rekruttering har vokst frem ved at Tom alltid har vært nysgjerrig på selve mennesket. Etter å ha jobbet i forskjellige rekrutteringsbyråer, savnet han mer fokus på hvem personen bak CVen er. Når kompetanse og erfaring er identifisert, ønsket han å legge mer tyngde på det personlige - hva er kjerneverdien / egenskapene til kandidaten? Passer dette opp mot miljøet og kulturen arbeidsplassen kan tilby? Med disse svarene kan man få en bedre innsikt i om arbeidstakeren og arbeidsgiveren er en god match.

Når arbeidstaker og arbeidsgiver matcher, så gir det et bedre grunnlag for et godt samarbeid. Derfor kaller vi det verdibasert rekruttering.

Verdiene som vi alltid leverer på er: raushet, tillit og samarbeid.

Om Tom

Tom Bye Johansen er gründer av selskapet Cooperante. Han har flere års erfaring med rekruttering både som ansatt i bedrifter og som rekrutteringsrådgiver. Tom har en håndverksutdannelse i bunn, og gikk tidlig i karrieren inn i mediebransjen på salg og markedsføringssiden. Han har bygget opp flere bedrifter og høstet mye erfaring med å bygge team og god stemning. Tom har alltid vært opptatt av samspillet som gjør at alle finner sin plass og rolle i arbeidshverdagen. Det skaper god dynamikk og gode resultater. Tom er sertifisert i bruken av Master Value Peoples DNV-sertifiserte OPTO personlighetstest og Core evnetest.

Privat er Tom bestefar til to gutter og to bonusbarnebarn. Han er aktiv og liker å være i bevegelse og tar seg gjerne en golfrunde, sykkeltur eller joggetur om sommeren. Om vinteren er alpint og langrenn favorittaktivitetene. God mat og drikke sammen med familie og venner er viktig for Tom.

tom bye johansen
mathias flereng

Om Mathias

Hovedoppgaven til Mathias er Search etter rett kandidat, skrive gode annonsetekster, utvikle og styre kampanjer i SOME for våre kunder. Mathias er en rolig, analytisk og kvalitetsbevisst ung mann som er veldig opptatt av å levere kvalitet. Om du lurer på noe angående engelsk fotball de siste 40 årene, kan han etter all sannsynlighet svare deg på dette.

Mathias har skrevet manus til kortfilmen «Ikke Alene» som er ferdig produsert og på vei ut i markedet.  

Mathias er utdannet manusforfatter på Central Film School London. Samtidig som han har jobbet hos oss, har han gått på nettstudium innen digital markedsføring på Høyskolen Kristiania.  

Om Birgitta

Birgitta har jobbet hele sitt yrkesaktive liv med å gjøre andre gode. Hun har bodd 17 år i St. Petersburg i Russland, hvor hun jobbet med koordinering og tilrettelegging av utenlandsk arbeidskraft. Birgitta er dyktig til å se hele mennesket, er en god lytter og analytiker. Nå har hun sertifisert seg som mentaltrener level 1 og tilbyr mental trening for team og enkeltpersoner. Birgitta er DNV-sertifisert rekrutterer.

Birgitta er sertifisert i bruken av Master Value Peoples DNV-sertifiserte OPTO personlighetstest og Core evnetest. Privat er hun gift og har 6 barn i alderen 11-23 år, og trives godt med en aktiv hverdag full av aktiviteter, trening, turer og litt fuglejakt.

birgitta neumüller

Kontaktinformasjon

tom bye johansen
Tom Bye Johansen
Daglig leder /
Senior rekrutteringsrådgiver
birgitta neumüller
Birgitta Neumüller
Mentaltrener /
Senior rekrutteringsrådgiver
mathias flereng
Mathias J. Flereng
Digital Markedsrådgiver/
Executive Search