Ved å klikke "Godta", gir du oss tillatelse til å lagre informasjonskapsler på din enhet. Dette er for å sikre at du får den beste opplevelsen når du besøker vår nettside. Les mer

Mental trening

Hvem er du på jobb?
tom bye johansen rekrutteringsrådgiver

Invester i din og dine medarbeiders personlige og profesjonelle vekst

Ledertrening

Bli mer bevisst på din ledelse:
Oppdag hvordan våre mental treningsteknikker kan styrke dine lederegenskaper og hjelpe deg å forankre lederskapet i verdier.
Anbefalt 10 timer.
Innhold
check
Dine leder verdier
check
Selvinnsikt - nøkkelen til utvikling
check
Din kommunikasjonsstil
check
Dine støtter i lederskap
check
Sterke team
check
Ditt ansvar

Teamtrening

Bygg sterke og motiverte team:
Få et mer samkjørt, tillitsfullt og effektivt team med skreddersydde workshops.
Workshop 1/2 dag + innledende kartlegging.
Innhold
check
Elementene i et sterkt team
check
Samspill og samstemthet
check
Psykologisk trygghet
check
Din filosofi
check
Prestasjon
check
Kommunikasjonsstil

Personlig trening

Bli tryggere i din rolle og utvikling:
Personlig trening legger fundamentet for hvem du er og hva du representerer. Start din reise mot personlig vekst og trygghet i dag.
Anbefalt 5 timer.
Innhold
check
Din medarbeider verdi
check
Mentale ferdigheter - hva er det?
check
Dine forstyrrelser
check
Ditt ansvar
check
De tre selvene
check
Tankefeller
check
Kommunikasjonsstil
check
Selvomsorg og styrkekilder

Hvorfor skal du investere i mental trening?

Investering i mental trening er en smart og strategisk beslutning, da det bidrar til å bygge en robust, produktiv, og tilpasningsdyktig arbeidsplass. Dette er noen av fordelene for bedriften:

  • Langsiktige fordeler: Mental trening er en rimelig investering sammenlignet med andre typer bedriftsutviklingstiltak, fordi du investerer i hver enkelt medarbeider, som er enhver bedrifts viktigste ressurs.
  • Redusere stress: I tider med usikkerhet hjelper mental trening ledere og ansatte med å utvikle motstandskraft og robusthet mot stress og utfordringer, noe som er avgjørende for å opprettholde stabil drift.
  • Fremmer innovasjon: Håndterer man stress og utfordringer, er du ofte mer kreativ og innovativ. Dette er avgjørende for bedrifter som må tilpasse seg raskt i et skiftende marked.
  • Employer branding: Hvorfor skal den beste kompetansen velge din bedrift? De arbeidsplassene som tilbyr personlig utvikling, er mer attraktiv for søkere. Det kan tiltrekke nye, og beholde gode medarbeidere, noe som er en nøkkel til langsiktig suksess.
jobbintervju

Mental trening gjør deg tryggere og mer robust, bedrer resultatene dine over tid og gagner ikke bare deg selv, men også alle rundt deg.

tom bye johansen rekrutteringsrådgiver

Referanser

Leser mennesker meget godt

Vi i DigiQuip gjennomførte mental trening / teamtrening i regi av Birgitta hos Cooperante. Birgitta er en meget dyktig mental trener som leser mennesker meget godt, er flink til å stille de rette spørsmålene og komme med de rette tiltakene. For enhver organisasjon så er det helt avgjørende å få hjelp av ekstern ekspertise, som kan se ting med nye øyne og være en bidragsyter til å skape et vinnerlag. Vi i DigiQuip er meget godt fornøyd med samarbeidet med Cooperante og Birgitta, vi kan gi vår beste anbefaling for å benytte dem når formålet er å skape høytytende team.

Oscar Engeli
Daglig leder

Klar for å finne ditt fulle potensiale på jobb?

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om hvordan mental trening kan brukes for deg eller ditt team. Om du kun ønsker mer informasjon om mental trening så kan du bare skrive det i "Fortell kort om deres behov"-feltet.  
Fortell kort om deres behov
Takk for din bestilling!
Oops! Noe gikk galt, vennligst prøv igjen.