Mental trening - Hvem er du på jobb?

Hvordan bruke mental trening til bedre ledelse og teamarbeid

Hvor stor kontroll har du over egne prestasjoner, forventninger og valg? Hvor bevisst er du på styrker og hvordan bruker du dem? Hva slags profesjonelt fotavtrykk vil du sette?  

Med mental trening får du nøklene til å låse opp og utnytte ditt fulle potensial, slik at du kan konsentrere deg bedre, mestre stress og bygge sterkere bånd til de rundt deg. I en tid der det å være autentisk og å bygge sin egen personlige merkevare blir stadig mer aktuelt, er mental trening nøkkelen til å utvikle og forstå din unike verdi.

Mental trening gjør deg tryggere og mer bevisst på hverdagen og resultatene dine, det ganger ikke bare deg selv, men også kollegaer og leder. Invester i din og dine medarbeiders personlige og profesjonelle vekst. Vi tilbyr en-til-en samtaler, digitale konsultasjoner, workshops, kurs og foredrag.

Ta kontakt så får du høre mer

HEIA HELE MENNESKET

Ledertrening

Bli mer bevisst på din ledelse:
Oppdag hvordan våre mental treningsteknikker kan styrke dine lederegenskaper og hjelpe deg å forankre lederskapet i verdier.

Teamtrening

Bygg sterke og motiverte team:
Få et mer samkjørt, tillitsfullt og effektivt team med skreddersydde workshops.

Personlig trening

Bli tryggere i din rolle og utvikling:
Personlig trening legger fundamentet for hvem du er og hva du representerer. Start din reise mot personlig vekst og trygghet i dag.

Hvorfor skal du investere i mental trening?

Investering i mental trening er en smart og strategisk beslutning, da det bidrar til å bygge en robust, produktiv, og tilpasningsdyktig arbeidsplass. Dette er noen av fordelene for bedriften:

birgitta neumüller

Birgitta Neumüller

Med en bakgrunn fra HR og sertifiseringer i både rekruttering og personlighetstesting, bidrar Birgitta til å styrke og bevisstgjøre både ansatte og ledere. Hennes varme, humor og analytiske evner er kjernen i hennes tilnærming til mental trening.

Birgitta er blant annet sertifisert i:

  • Mental trening fra Raw Performance

  • DNV-GL-sertifisert rekrutterer

  • Master Value Peoples DNV-sertifiserte OPTO personlighetstest og Core evnetest

Klar for å finne ditt fulle potensiale på jobb?
Kontakt oss for en uforpliktende samtale om hvordan mental trening kan brukes for deg eller ditt team.  
Kontakt oss